therezelarsson

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Har precis vaknat efter en grym kväll igår, åt som sagt tacos igår med några sen drog vi vidare till två fester men mer än så säger jag inte haha! Nu lär ja gå upp för ska med Linnea till bytardagarna sen ikväll blir det fest som aldrig förr ;)

Mot örebro

Kategori: Allmänt

fredag !

Kategori: Allmänt

Satte klockan på 8 så ja ska hinna duscha innan bror hämtar mig vid halv 10 då blir det Örebro en sväng och fixa lite saker. Är väldigt seg just nu men måste ta mig till duschen haha, men piggnar väl till snart hoppas jag.
Iallafall denna helg kommer bli hur bra som helst, ska sova hos min underbara vän Linnea och ikväll kör vi på taco kväll med lite folk, samt lite dricka, underbart! Och imorgon blir det fest för fulla rullar! ;)
Nej nu ska jag duscha, hörs senare!

Stressad ?

Kategori: Allmänt

Känner mig väldigt stressad just över morgondagen. Vet inte varför egentligen ? Kanske är för att jag ska iväg till en vän för tacokväll och dricka oså. Sen så ringer telefonen stup i kvarten angående min bil som är till salu nu, så har varit en o tittat på den idag och kanske kommer två till imorgon men vet inte vilken tid.
Sen har jag mailat på en bil som jag är väldigt intresserad av, känns som allt kommer strula imorgon haha. Men vad gör det ? en riktigt bra helg väntar! ;)

Ben&Jerrys

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och äter Ben&jerrys, muuums! Det är faktiskt första gången jag äter det till och med haha, men satan va gott det är!
Idag har det inte hänt så mycket och kommer inte göra det heller direkt, har lite saker att fixa men det gör jag lite senare.

Detta måste göras idag!

Lägga ut bilen på annons
Lägga ut balklänningen på annons
Åka in till stan och lämna tillbaka ett paket
Systembolaget


Trött tjej

Kategori: Allmänt

Ja som sagt, är skapligt trött så tänkte faktiskt ta och mysa ner mig i sängen med vovven och sova. Har lite ärenden imorgon som måste göras så lika bra o lägga sig annars händer det nog inte så mycket imorgon.
Nej nu säger jag godnatt!



Vill ha helg nu!

Ny header

Kategori: Allmänt

Sådär ja, nu är ja äntligen klar med allt. Kanske inte världens snyggaste header men bättre än ingenting, men nu ska jag faktiskt ta och duscha sen blir det lite tv för min del, hörs kanske senare eller imorgon. Puss!

Ny blogg!

Kategori: Allmänt

Har nu bytt blogg så får se hur det här ska gå. Tar nog ett tag innan man vänjer sig lite, men det ska nog gå bra!
Ska försöka fixa lite på nya bloggen nu så hörs senare, puss alla!