therezelarsson

Soool

Kategori: Allmänt

Yeaaah

Kategori: Allmänt

Detta var det jag fick med mig hem från Marieberg igår. Skorna är från skopunkten, tänkte ha dom till kryssningen den 11 maj! ;) Jeansen är köpta på Gina tricot och bikinin är köpt på H&M, gillar färgen starkt, as snyggt om man är brun ;D





Yeeey

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från stan. Har varit till Ica och pratat om min praktikplats, börjar där på onsdag sen praktiserar jag tills jag börjar sommarjobba där v 25 :) så har fått hem kläder så hoppas dom passar :D super glad tjej!

Shopping!

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem från Marieberg med Erika och hennes syster, trevligt! Fick med mig lite hem vilket inte alls var meningen hehe ;) visar allt lite senare!

Marieberg!

Kategori: Allmänt

Väntar på att Erika ska hämta upp mig sedan drar vi till Marieberg för lite shopping, ska se om jag hittar några kläder till kryssningen som är snart så det blir inte alls mkt för min del, har mkt räkningar dom kommande månaderna så måste vara försiktig med mina pengar, suger som fan men inget att göra åt. Bror ringde oxå och frågade om ja kunde vara hundvakt åt hans lilla valp men så typsikt att jag inte kunde, älskar den lilla tösen! Nej nu måste jag dra!

24 April 2012

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och dunkar musik och tittar på tv samtidigt haha ;) går inte så jätte bra direkt men vafan! Är glad idag och hoppas fan det kan vara såhär nu, jag vet att jag kan och ska fixa det här! Nej nu ska jag ta och äta lite mackor och vänta in big brother sen blir det faktiskt sängen för mig, ska upp någelunda tidigt imorgon! puss.

Photoshop!

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag hittat mitt photoshop så nu är den installerad och klar. Kommer bli mycket bättre nu med bilder och allt. Älskar att hålla på i photoshop haha :D Uppdaterar lite senare för nu ska jag ta och sova en liten stund, puss!


Kryssning!

Kategori: Allmänt

Yeeeey då var en kryssning bokad med Carro, Johannes  och Patrik! Den 11 maj drar vi med cinderlla och kör som aldrig förr! Längtar sönder nu! Buffe dit och hem, fint som fan måste jag säga! tagga tagga tagga ;)


Bra Dag!

Kategori: Allmänt

Dunkar hög musik på rummet och känner mig glad. Vet inte varför direkt men det är skit samma ;) Var iaf på möte idag som sög apa! Satt och vänta i en timme på att han skulle kolla igenom mitt CV sen fick ja åka hem, bra surt allstå men det är bara att stå ut ibland, Imorgon ska jag ringa en praktikplats så det är klart. Nej nu ska jag prata med en vän, vi pratar lite om att åka på kryssning snart, får se hur det blir med det ;)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade i stort sätt nyss. Klockan ett är det möte igen så känns skönt att vakna nu så man hinner fixa lite innan. Annars vet jag inte vad som händer idag förutom att jag ska börja träna&röra på mig och äta mer rätt nu ett tag framöver! Får se hur det kommer gå haha! ;)

Big Brother

Kategori: Allmänt

Trött tjej.. sitter i soffan och kollar på big brother. Blir sängen när det är slut, skulle kunna somna vilken minut som helst känns det som. Har möte imorgon med men klockan ett den här gången så får sova ut imorgon ;) Nej nu ska jag fortsätta titta på big brother sen sova. Hörs mer imorgon! puss

Twister

Kategori: Allmänt

I tisdags så köpte min bror en liten valp, en jack russel. 13 veckor är hon och super söt! Även väldigt klantig haha. Världens sötaste. En riktigt knä hund allstå haha.








22 April 2012

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering men har inte orkat blogga i huvetaget men nu så känns allt bättre så nu ska jag verkligen försöka blogga varje dag ;) Igår drog jag till hällefors för att träffa Ica men drog hem ganska så tidigt. I fredags så var jag hos en kompis på fest, men var nykter men kan tänka mig att dom flesta trodde jag var as packad haha, men körde ju så var spik nykter! Var ett tag sen jag festade till riktigt ordentligt men måste säga att det är rätt skönt att vara nykter men på valborg då jäklar ;)






Jag förstår ingenting

Tom

Kategori: Allmänt

Ledsen, ont i magen, förvirrad, rädd, orolig.. Om du bara kunde förstå hur jag faktiskt mår nu.

Saknar dina sms
Saknar när du bara ringde mig
Saknar dina kramar
Saknar dig

Upside Down

Kategori: Allmänt

Alla dessa tankar tar död på mig allstå. Var extremt länge sen jag vaknade upp ledsen. Går runt med en klump i magen varje gång jag tänker på det. Sover inge bra om nätterna heller, vaknar hela tiden. Jag vet äntligen vad jag vill nu men får en känsla av att det kommer skita sig totalt. Kan verkligen inte slappna av. Varför ska livet vara så komplicerat för ?


 

Ny Duschad Hund

Kategori: Allmänt

Denna dag har inte varit den bästa, alldeles för mycket tankar. Hoppas på en bättre morgon dag. Var på möte på morgonen/fm. Det sög som fan men måste gå dit annars får jag ingen inkomst, blääh säger jag bara! Drog direkt hem till min underbara bror och käkade pizza innan han var tvungen och åka iväg med lastbilen så åkte hem och duschade hunden vilket inte alltid är det lättaste för hon vägrar att gå in i duschen stackaren haha! märks att hon hatar att duscha/bada haha.







Haha min lilla älskling <3

Söndag

Kategori: Allmänt

Igår blev det Örebro igen, hade sjukt roligt, åkte med Linnea o Per denna gång, för jäkla kul hade jag. Skulle egetnligen dricka men blev inte så, eller aa jag drack tre cider så vart ingen skillnad på mig haha! Idag har det inte hänt så mycket direkt, har bara tagit det lugnt. Funderar på att en riktigt lång promenad snart, känns som det behövs.

Premiär Grillning

Kategori: Allmänt

Idag är jag för jävla glad allså, vet inte varför heller för har ändå en klump i mage bara av att tänka på dig, jag vet vad jag vill nu men frågan är bara om det kommer bli som jag vill, men men nog om det! Igår vart det mässan i örebro med lite folk, en riktigt bra kväll, du gjorde min kväll (a) Idag blire hem till bror och chill dricka med några vänner, kommer bli super kul hoppas jag iaf haha :)


Möte

Kategori: Allmänt

Pigg och glad tjej, eller inte. Ska snart in till stan för ett möte, drygt men hoppas det blir som jag vill nu men det märks väl. Inget går som jag vill just nu haha ;) Nej klä på sig och fixa sig lite kanske ser ut som ett lik just nu.
Hörs senare!

Linköping

Kategori: Allmänt

Fortfarande förkyld som ett as, verkar inte gå över. Har knappt sovit inatt pga de och en annan sak men så kan d va ibland. Gick upp runt 11 idag eftersom vi skulle till sjukhuset i Linköping för återbesök. Syster gjorde en skolios operation för två år sen. Men alls såg bra ut så gick väldigt fort så vi drog vidare till donken, fick inte i mig allt, så dåligt mår jag just nu! Annars har jag bara legat i sängen och smsat med folk och tittat på tv, vill bara bli frisk nu. Men imorgon är det fredag, har kanske lite planer men vet inte om det blir av än men hoppas :D
Nu ska jag titta på big brother så hörs senare eller imorgon ;)









Ingen rolig operation, är glad att jag slipper som det ser ut nu iaf!

Städat och klart

Kategori: Allmänt

Känner mig duktig nu ;) haha. Nu är sängen ren och alla kläder är borta från golvet, ett tag iaf ;) Men nu ser jag att klockan går alldeles för fort, måste snart åka in till stan så lär väl ta något och äta. hörs sen, puss!





Känner mig duktig nu! ;)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vaknade för ett litet tag sen, blev inte så mycet sömn inatt för min jäkla förkylning. Får hoppas det försvinner snart. Idag ska jag iaf på möte kl ett, tråkigt som fan men måste. Funderar på om jag ska sola en liten sväng efter det, men det visar sig hur det blir ;) Nu ska jag faktikst ta och städa mitt rum, det kan behövas haha!

Nya shorts

Kategori: Allmänt

Fick hem dom här shortsen för några dagar sen, för sköna är dom! Skönt med lite nytt till sommaren. Nu äre bara och vänta in värmen och solen :D

Regn regn regn..

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla! Vaknade ganska nyligen med täppt nästa och en väldigt tjock hals, känns bra! eller inte.. Ska snart gå ner och ta några tabletter mot förkylning och kanske ta något o äta om jag får i mig något. Detta vädret gör mig fan deprimerad, usch! Vill ha sommar, sol och värme, inte nå jäkla regn.. Igår var jag och Erika som sagt på bio iaf, vi såg Titanic 3D, Var bara tvungen och se den i 3D men annars tycke jag filmen är okej, den är fin och så men jag vet inte, Många satt och grina åt den vilket jag aldrig har gjort nån gång, kanske är nå fel på mig ? haha! Nej nu ska jag gå ner och försöka piggna till.

Elmia 2012

Kategori: Allmänt

Sorry för dålig uppdatering men har varit sjut trött och sliten sen ja kom hem från Elmia i söndags natt. Har även fått en förkylning tack vare kylan oxå, känns bra! ;) Gick upp kl 5 i lördags för att samlas vid statoil i nora vid 6 sen vid 7 åkte vi med karavenen från Örebro. skit kul! Drack även på vägen ner och mer än så säger jag inte haha! Senn vart de och titta på alla snygga bilar där inne ;) När vi var klara där så drog vi och käkade på max sen började vi dricka mer men jag fick inte i mig nånting så var i stort sätt nykter på kvällen/natten. Men hade sjukt kul ändå! Taggar redan nästa år ;) Nej nu måste ja skynda mig o fixa mig, ska träffa Erika i örebro för att sedan dra på bio, hörs senare, puss!













Fullt upp

Kategori: Allmänt

Har inte haft så mycket tid för datorn faktikst. Träffade som sagt Linnea igår, vi åt sallad och pratade en hel del om det ena och det andra. Kan behövas ibland och fasen vad glad jag är över att ha så fina vänner som alltid lyssnar och ställer upp, ni är guldvärda! Linnea sov även hos mig oxå :D Och idag har jag i stort sätt åkt bil hela tiden känns det som haha, men körde hem Linnea sen drog jag och mamma till mormor och morfar för att ge mormor hostmedicin, morfar ligger nämligen inne nu så fick hjälpa henne med veden oxå. Men men nog om det, har nyss duschat nu och tänkte fixa iordning håret och packa klart sen drar jag och hämtar Linnea sen drar vi till min bror och slaggar där med lite folk för att sedan dra vidare till Elmia imorgon bitti, och aa det kommer inte va nyktert kan ja lova haha! ;)

Ont i ryggen..

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och myser med hunden som redan har somnat tydligen haha. Hon har gömt sig under kudden oxå haha, för söt är hon! :) Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, har inte unnat gjort så mycket för min jävla rygg.. blir tokig. Har haft ont i stort sätt varje dag nu sen Januari.. Vet inte hur ja ska sitta eller ligga ibland, blir väl att ringa vårdcentralen snart om det inte ger sig men förmodligen gör det inte det eftersom det är skolios skiten som gör att jag får ont. Men men nog om det nu äre dags att försöka sova med en väldigt ond rygg, har lite saker och fixa imorgon innan jag sla träffa min underbara vän Linnea <3



Jag älskar dig väldigt mycket <3

Nyttig ?

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och myser med vovven och äter glass, bra frukost eller ? haha. men vafan, orkar inte vara nyttig allså, får bli en promenad senare, går ju lika bra det ;) Det är soligt ute iaf! Får se vad som händer idag men det visar sig, funderar på att sola idag iaf, behöver få lite färg innan helgen ;) haha.



Världens bästa <3

Converse

Kategori: Allmänt

Äntligen fått mina converse! Blir nog att skicka efter ett par låga sen oxå, men får se när jag gör det. ;)

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Vaknade för ett litet tag sen, är bra seg efter helgen men vafan det äre värt ;) Idag händer det nog inget speciellt, ska väl försöka ta en springtur/långpromenad senare när jag piggnat till, måste komma igång igen allså! Nej nu ska jag försöka piggna till, hörs senare!

Underbar helg!

Kategori: Allmänt

Mår som man förtjänar men satan vad bra helgen har varit med min underbara Linnea! Hade som sagt taco kväll med några och drack lite o åkte bil oså, sen igår var det fest och aa vad ska man säga ? blev jävligt full haha och aa men kul var det, måste göras om! Nu ligger jag i sängen helt slut och ska faktiskt ta och sova, har inte blivit så mycket sömn denna helg ;) Så godnatt på er alla!